telefon

+48 601-22-80-44

Knajpa w ośrodku wczasowym na Mazurach

Nad Żaglami

 

Dla gości przybywających do naszego ośrodka wypoczynkowego Skrzat przygotowaliśmy nie tylko liczne atrakcje, ale także odpowiednio dopasowaną gastronomię. „Nad Żaglami” to knajpa serwująca pyszne dania dla osób z każdymi upodobaniami kulinarnymi, którzy na wczasy na Mazurach wybrali właśnie nasz ośrodek. Podstawą menu jest oczywiście kuchnia polska, ale fani dobrej gastronomii w okolicy Jezioraka znajdą także niecodzienne dania.

 

Kucharze pracujący w „Nad Żaglami” to osoby, które nie tylko posiadają rozbudowaną wiedzę kulinarną, ale także doświadczenie w pracy. Goście domków letniskowych nad jeziorem regularnie dbają o to, aby ręce kucharzy były pełne pracy. To dla Was z najwyższą dbałością przygotowujemy każdy typ dania. Ci, którzy na wczasy na Mazurach przyjechali ze swoimi pociechami, będą mogli zamówić porcje specjalnie dla dzieci. Zachęcamy do sprawdzenia oferty knajpy znajdującej się bardzo blisko naszych domków letniskowych.

img1
img2
zdjecia

wybrane dania

kotlecik schabowy 10 ZŁ

z ziemniaczkami i surówką
NOWOŚĆ

spaghetti bolońskie 8 ZŁ

NOWOŚĆ

filet drobiowy 10 ZŁ

z ziemniaczkami i surówką
NOWOŚĆ

klopsik 10 ZŁ

z ziemniaczkami i surówką
NOWOŚĆ

kotlet mielony 10 ZŁ

z ziemniaczkami i surówką
NOWOŚĆ

zupy 5 ZŁ

NOWOŚĆ

gołąbki 10 ZŁ

w sosie pomidorowym
NOWOŚĆ

klopsy 12 ZŁ

w sosie koperkowym
NOWOŚĆ

kotlet Gordon 14 ZŁ

NOWOŚĆ

wątróbka 9 ZŁ

z jabłkiem i cebulą
NOWOŚĆ

kotlet mielony 13 ZŁ

z sosem grzybowym
NOWOŚĆ

kotlet mielony 9 ZŁ

NOWOŚĆ

golonka po bawarsku – (100g) 8 ZŁ

NOWOŚĆ

żeberka w kapuście 13 ZŁ

NOWOŚĆ

polędwiczki wieprzowe 15 ZŁ

w sosie serowym lub grzybowym
NOWOŚĆ

kotlet żeglarski 14 ZŁ

NOWOŚĆ

sznycel 5 ZŁ

ze szpinakiem i serem feta
NOWOŚĆ

sznycel 15 ZŁ

z suszonymi pomidorami i mazzarellą
NOWOŚĆ

sznycel 14 ZŁ

z serem i ananasem
NOWOŚĆ

gyros 13 ZŁ

z sosem ziołowo-czosnkowym
NOWOŚĆ

kluski śląskie 8 ZŁ

NOWOŚĆ

kopytka 8 ZŁ

NOWOŚĆ

pierogi z jagodami 14 ZŁ

NOWOŚĆ

pierogi ze szpinakiem i kurczakiem 14 ZŁ

NOWOŚĆ

pierogi ruskie 12 ZŁ

NOWOŚĆ

pierogi z kaczką na leśnych grzybach 15 ZŁ

NOWOŚĆ

placki ziemniaczane ze śmietaną 7 ZŁ

NOWOŚĆ

placki ziemniaczane z leśnymi grzybami i wędzonką 14 ZŁ

NOWOŚĆ

plińce z pomoćką 13 ZŁ

NOWOŚĆ

spaghetti bolońskie 12 ZŁ

NOWOŚĆ

penne 15 ZŁ

szpinakiem, kurczakiem i suszonymi pomidorami
NOWOŚĆ

penne 14 ZŁ

szpinakiem i gorgonzolą
NOWOŚĆ

z cukrem pudrem 6 ZŁ

NOWOŚĆ

z nutellą 9 ZŁ

NOWOŚĆ

z dżemem 8 ZŁ

NOWOŚĆ

z serem 10 ZŁ

NOWOŚĆ

z jagodami 12 ZŁ

NOWOŚĆ

świeży filet 10 ZŁ

z lina podawany z sosem kurkowym
NOWOŚĆ

świeży filet z sandacza podawany 11 ZŁ

z masłem czosnkowym
NOWOŚĆ

świeży pstrąg 7 ZŁ

podawany z masłem czosnkowym i płatkami migdałów
NOWOŚĆ

półmisek żeglarski 13 ZŁ

NOWOŚĆ

półmisek wegetariański 10 ZŁ

NOWOŚĆ

omlet z trzech jaj 10 ZŁ

powidłami, serem, szynką lub pomidorami
NOWOŚĆ

Jajecznica z trzech jaj na boczku 9,- ZŁ

NOWOŚĆ

Jajecznica z trzech jaj na maśle 7,- ZŁ

NOWOŚĆ

rosół 6 ZŁ

NOWOŚĆ

ogórkowa 7 ZŁ

NOWOŚĆ

pomidorowa 7 ZŁ

NOWOŚĆ

barszcz ukraiński 10 ZŁ

NOWOŚĆ

flaki z pieczywem 10 ZŁ

NOWOŚĆ

żurek z jajkiem i kiełbasą 10 ZŁ

NOWOŚĆ

mazurska 10 ZŁ

NOWOŚĆ

rybna 10 ZŁ

NOWOŚĆ

barszcz czerwony z dzyndzałkami 10 ZŁ

NOWOŚĆ

kurkowa z łazankami 10 ZŁ

NOWOŚĆ
trawa
salatka1 salatka2